مناظره ی دوم؛ مرزی شفاف بین ارائه برنامه از سوی قالیباف و ارائه آرزو از سوی سایر کاندیداها
به گزارش نبض بازار، دومین مناظره نامزدهای انتخاباتی چهاردهمین دوره ریاست جمهوری روزپنجشنبه سی و یکم خرداد ماه برگزار شد و در این میان مرزی شفاف بین ارائه برنامه از سوی قالیباف و ارائه آرزو از سوی سایر کاندیداها صورت گرفت. به همین بهانه محمد صادق محمدزاده یادداشتی درباره این موضوع نوشته است.
در این یادداشت آمده است:
در داستانها نقل شده است که در منطقهای پهلوان شناخته شدهای بود و هر کدام از نو سبیلها برای اینکه شناخته شوند به هر نحوی او را تخریب میکردند تا با تخریب یک بزرگ، دیده شوند.
در مناظرات این دوره نیز گویا باب شده است اکثر کاندیداها به نحوی قالیباف را مورد انتقاد قرار دهند تا خودشان دیده شوند.
اما گویا قالیباف عزم جزم کرده است که مبتنی بر برنامه و واقع گرایانه سخن بگوید؛ برای او کاری ندارد تا بگوید چند روزه فلان مشکل را حل میکند یا به همه به جای یارانه نقره میدهم!
او شفاف و واقع گرایانه گفت: که هم به مذاکرات معتقد است و هم ذات پلید دشمن را میشناسد. وضعیت اکنون مردم مناسب نیست، اما نباید زحمات دولت سیزدهم را نادیده گرفت.
مردم از قولهای انجام نشدهی دولتمردان ناراضی هستند و قالیباف که سالها در اجرا بوده است میداند که صرف قول دادن کاری را از پیش نمیبرد و میبایست صادقانه سخن گفت. جالب است ایده او در مورد مرزهای شرق کشور نیز نشان از شناخت میدانی و دقیق او از بزنگاههای ایجاد بحرانهای امنیتی در کشور دارد
در نهایت به نظر میرسد تجارب متنوع و ارزندهی قالیباف در محیطهای مختلف، او را بسیار با برنامهتر از همیشه کرده و به جای بیان آرزوهای غیر قابل تحقق به واقع گرایی و برنامه گرایی نزدیک کرده است و این دقیقا همان چیزی است که از یک مدیر ارشد توقع داریم