آموزش: چگونه حساب فیس بوک خود را موقت و یا بطور دائم حذف کنیم

دلایل زیادی برای حذف حساب کاربری فیس بوک وجود دارد که یکی از آنها می تواند مربوط به مسائل امنیتی این شبکه اجتماعی باشد. در این مقاله ، ما می خواهیم به شما یاد دهیم که چگونه حساب فیس بوک خود را بطور دائم و برای همیشه حذف کنید.
کد خبر : 119939
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۹
آموزش: چگونه حساب فیس بوک خود را موقت و یا بطور دائم حذف کنیم

دلایل زیادی برای حذف حساب کاربری فیس بوک وجود دارد که یکی از آنها می تواند مربوط به مسائل امنیتی این شبکه اجتماعی باشد. در این مقاله ، ما می خواهیم به شما یاد دهیم که چگونه حساب فیس بوک خود را بطور دائم و برای همیشه حذف کنید. به ما در نبض بازار بپیوندید.

 

حذف حساب کاربری فیس بوک می تواند به صورت موقت و یا دائمی انجام شود. در نوع اول ، فرد مجاز است حساب خود را با تمام اطلاعات موجود بازیابی کند. اما با حذف دائمی حساب ، امکان بازیابی آن وجود ندارد.

 

برای حذف دائمی حساب فیس بوک خود ، وارد صفحه حذف حساب شوید. اگر از حساب خود خارج شده اید ، اطلاعات لازم را وارد کنید و در صفحه خود ، روی دکمه آبی Delete My Account کلیک کنید. با انتخاب این گزینه از شما خواسته می شود رمز و کد نمایش داده شده را وارد کنید. با انجام این مراحل ، حساب شما پاک می شود.

 

البته به خاطر داشته باشید که با انجام این کار ، حساب کاربری به مدت دو هفته غیر فعال خواهد بود و امکان بازیابی آن برای کاربر امکان پذیر است. اگر بعد از این دو هفته وارد سیستم نشوید ، حساب شما برای همیشه پاک می شود.

 

آموزش: چگونه حساب فیس بوک خود را موقت و یا بطور دائم حذف کنیم

 

قبل از حذف دائمی حساب فیس بوک خود ، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

 

کاربر می تواند به جای حذف دائمی حساب فیس بوک خود ، موقتاً آن را غیرفعال کند. برای این کار به Setteings> General> Manage your account بروید و از آنجا بر روی Deactivate your account کلیک کنید. برای فعال سازی مجدد حساب خود ، فقط کافی است یک بار وارد حساب خود شوید.

 

می توانید از اطلاعات خود مانند تصاویر خود در فیس بوک نسخه پشتیبان تهیه کنید و سپس حساب خود را حذف کنید. برای این کار می توانید از قسمت تنظیمات حساب کاربری اقدام کرده و گزینه Start My Archive را انتخاب کنید.

 

اگر مراحل حذف حساب خود را طی کرده باشید ، در صورت پشیمانی ، حداکثر تا دو هفته به شما فرصت داده می شود تا حذف دائمی حساب خود را لغو کنید.

اگر حساب فیس بوک خود را برای همیشه پاک کنید و پس از ۱۴ روز وارد حساب خود نشوید ، راهی برای بازیابی حساب وجود ندارد.

با حذف حساب ، برخی از فعالیت ها مانند پیام های ارسالی برای سایر کاربران باقی می ماند.

 

منبع: theverge

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.